Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A megyei tűzoltóverseny döntőjét szerveztük meg

2018.06.18

Június 15-én pénteken Gyergyószárhegyen került megrendezésre a 2018-as Hargita megyei önkéntes tűzoltóságok versenyének döntője. A Szárhegyi Önkormányzat támogatásával, tűzoltóságunk és a Hargita megyei Sürgősségi Esetek Felügyelősége szervezésében lezajlott versenyen az öt zóna győztes közül négy vett részt a versenyen. Tűzoltóságunk az előző nap harcolta ki a részvételt a döntőre, a II-es zóna megnyerésével Szentegyháza, Csíkszentmárton és Tölgyes mellett. Parajd nem vett részt a megmérettetésen.

A döntőn tűzoltóságunk a második legjobb időt érte el, sajnos a szerelésben a tömlő összetekeredése miatt nem tudott végig menni a víz így érvénytelen lett az időnk. Az előttünk álló Szentegyháza csapata is így járt, ezért a versenyt a harmadik idővel rendelkező Csíkszentmárton nyerte meg.

Tűzoltóink az egyéni versenyben a III., a stafétában a II. helyet szerezték meg és a szerelésben is a második legjobb idővel fejezték be a versenyt ami érvénytelen lett.

Ennek ellenére büszkék lehetünk a szereplésünkre, mert a legjobb csapatok között vagyunk és csak egy hajszálon múlt a bajnoki cím.

Nagy köszönet jár az Önkormányzatnak a támogatásért és a tűzoltóknak a hozzáállásért, hogy ilyen színvonalas rendezvényt tudtunk megrendezni és lebonyolítani.

 

További cikkek: szekelyhon.ro , Isu Harghita

 

A mappában található képek előnézete Megyei tűzoltóverseny 2018