Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZÁRHEGYI NAPOK 2009. - AUGUSZTUS 15-16. (képek)

2009.08.16

Az Önkéntes Tűzoltóságunk résztvétele a falunapokon

 

Tűzoltóságunk nagy szerepet vállalt az augusztus 15-én és 16-án megszervezett XI. Szárhegy Napok lebonyolításában.

Csütörtökön és pénteken részt vettünk a Bástya Sportegyesület által szervezett kispályás labdarúgó bajnokságon, ahol sajnos az utolsó helyezést értük el de ennek ellenére erősödött a csapat összetartása. A helyezés ellenére meg volt és meg is maradt a jó hangulat a csapatban.

A vasárnap előbb megebédeltettük az önkormányzatok közötti sportvetélkedőn résztvett csapatok sportolóit és a sakkbajnokságon résztvevőket majd délután a fözőversenyen való résztvételünk elfelejtette a ladbarúgásban szerzett utolsó helyünket, mert a Kovács Géza által vezetett főzőcsoportunk borjúpörköltje az I. helyezést érte el.

A rendezvény teljes ideje alatt az Önkéntes tűzoltóink irányitották a forgalmat, felügyeltek a rendre, felválalták a háttérmunkát, a tűzijáték és a tábortűz idején készenlétben álltak egy esetleges tűzesetre. Ezen kivül a felállított sátor alatt árultak falunapi pólókat, sapkákat és bögréket.

Magyarországról Ajak és Nagybajom tűzoltóságainak képviselőit láttuk vendégül akik egy újabb élményel gazdagodva térhettek haza.

Köszönetet mondok minden helyi Önkéntes tűzoltónak aki kivette részét ebből a kemény és megfeszítő munkából.

A képek megtekintéséhez lépj a következő linkre:

hu.fotoalbum.eu/ota/a329649/slideshow