Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tűzoltóbálon Ajakon 2009.11.14 (képek)

2009.11.17

     Az Ajaki Tűzoltó Egyesülettől meghívást kaptunk az első alkalommal megszervezésre kerülő tűzoltóbálra, melyet november 14- én rendeztek meg az Ajaki Általános Iskola dísztermében. A tűzoltóalakulatunkból 5 tag vett részt a kiutazásban, melyet a Szent Ferenc Alapítvány kisbuszával tettünk meg. Ezúton szeretnénk megköszönni a Szent Ferenc Alapítvány szárhegyi képviselőinek Csergő Józsefnek és Csergő Hajnalnak, hogy lehetővé tették a tűzoltóalakulat kiutazását az alapítvány kisbusszával.

 

     Szombaton érkeztünk meg Ajakra ahol a helyi tűzoltók vártak bennünket negy szeretettel. A bálon részt vett Pernyák Sándor tűzoltó ezredes a Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Katasztrófavédelem igazagtója is, aki megismerkedett tűzoltóalakulatunk tagjaival és megígérte, hogy ha lehetősége nyílik rá, akkor ellátogat a jővő májusban esedékes II. Szárhegyi Tűzoltók Napjára és az azt követő tűzoltótáborba.

 

      A bál keretében sor került egy együttműködési megállapodás aláírására is, mely az ajaki és a szárhegyi tűzoltóságok között jött létre. Ez a megállapodási szerződés az egy éve tartó szoros kapcsolat eredménye. 

 

A képek megtekintéséhez kattints ide

 

     A bálon készült fényképeket Kőrizs József ajaki önkéntes tűzoltó készitette