Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új tagokkal bővült tűzoltóságunk

2013.01.23

2013. január 22-én évi közgyűlést tartott tűzoltóalakulatunk. A gyűlésen részt vett az Önkormányzat képviseletében Györffy Gábor alpolgármester, az alakulat tagjai illetve 8 helyi személy akik új tagoknak jelentkeztek.

A gyűlés Györffy Zsolt parancsnok 2012-es évi beszámolójával kezdődött, melyben részletesen ismertette az előző évi tevékenységet és pénzügyi mozgásokat. Az új tagok számára pedig ismretette a tűzoltóalakulat működését, melyben kiemelte a legfontosabb tudnivalókat az önkéntes tűzoltók számára. Ezután Györffy Gábor alpolgármester beszédében megkösszönte az elmúlt évi tevékenységet és beszámolt arról is, hogy két pozitiv élménye is volt tűzoltóalakulatunk tevékenykedésével kapcsolatban az elmúlt évben. Továbbá biztatta a régi és új tagokat ezen tevékenység becsületteljes végzésére.

Zárásként pedig az új tagok feliratkoztak a tűzoltóalakulat tagjai közé és Györffy Zsolt parancsnok egy-egy zászlót ajándékozott a résztvevőknek melyen a Szárhegy község illetve a tűzoltóalakulat cimere is megtalálható. Az új tagok közé felkerült még két személy is, akik nem voltak jelen a gyűlésen, de jelezték belépési szándékukat.